Založ si blog

Skončili dovolenky, politici sa angažujú.

Kde boli doteraz, keď bolo potrebné hlasno upozorniť na neprávosti, ktoré sa diali na východe Ukrajine? Teraz nechcem riešiť to, ktorá strana v tom konflikte na východnej Ukrajine robila väčšie neprávosti alebo ktorá strana ho spôsobila.

Politici boli asi na dovolenkách alebo sa na ne chystali. Alebo súperili o svoje pozície v Europarlamente (mohlo by im to u voličov poškodiť) a potom sa už museli pripravovať na tie dovolenky.

Iné vysvetlenie mi nenapadá, keď si uvedomím, že od podpisu zmluvy, resp. dokumentov o pripojení Krymu k RSFR uplynulo už takmer pol roka a medzitým bol takmer zničený východ Ukrajiny, kde žijú najmä rusky hovoriaci Ukrajinci!

No najparadoxnejšie vyznieva skutočnosť, resp. najviac ma k môjmu uvedomeniu si dôvodov pre súčasné „angažovanie sa“ politikov vo vzťahu ku dianiu na Ukrajine pobádalo to, že ten vehementný záujem o dianie na Ukrajine, resp. o diskusiu o tomto dianí na pôde NR SR sa deje niekoľko dní po uzavretí prímeria!!!

O čo teraz slovenským politikom, resp. členom parlamentných strán ide? O vytĺkanie politického kapitálu alebo o Ukrajincov a pokoj v susednej veľkej krajine?

Prečo teraz chcú svojimi deklaratívnymi prejavmi vstupovať do rokovaní strán konfliktu v rámci Ukrajiny, ku ktorým si po vyhlásení prímeria konečne po utíchnutí zbraní zasadli a do ktorých by mali a zrejme aj budú vstupovať a aj hovoriť najmä OBSE a OSN?

Cui bono?

Ten, kto rozhodol voľby.

25.03.2019

Na úvod napíšem, že podľa môjho hodnotiaceho úsudku voľby rozhodol jeden mladý, na-myslený a arogantný človek Emil, ktorý je označovaný ako „nadaný študent“ a ktorý po prvom kole prezidentských volieb uverejnil príspevok na FB, v ktorom napísal toto: Mnohí čitatelia poznajú následné diskusie k tejto „záležitosti“, takže nebudem uverejňovať ďalšie [...]

Let it be, let it be

09.04.2018

Nechaj to tak, nechaj to tak, staraj sa len o tú svoju cestu pri riešení svojich problémov. Lebo veď vidíš, že aj keď aktuálne všetci rozprávajú o tom, ako chcú zmeniť veci, ktoré priviedli ľudí opäť do ulíc, tak ani o vysvetlenie podstaty väčšiny príčin a ani o návrh možného riešenie (viď Petícia za to ako na to pri zastavení rozkrádania rôznych dotácií ) nie [...]

Petícia za to ako na to pri zastavení rozkrádania rôznych dotácií.

08.04.2018

Alebo ako by konečne malo prestať postačovať vydanie čestného klamstva na získanie nenávratných dotácií z verejných zdrojov. V noci z 11.3. na 12.3. 2018 som do NR SR podal petíciu za prijatie opatrení pre upokojenie narastajúceho napätia v spoločnosti a za odstránenie súvisiacich príčinných nedostatkov v legislatíve SR. Po výzve od kompetentnej zložky NR SR na [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 62
Celková čítanosť: 233972x
Priemerná čítanosť článkov: 3774x

Autor blogu

Kategórie