Založ si blog

Kto je väčší fašista? Kotleba alebo Sládeček?

Takýto názov, teda „Kto je väčší fašista? Kotleba alebo Sládeček?“ dal svojmu článku anonymný bloger a podľa mňa aj fanatický zástanca nejakých duchovných a zrejme aj majetkových záujmov cirkvi,  podľa obsahu článku zrejme cirkvi katolíckej. Tým síce podľa mňa škodí viac katolíckej cirkvi ako mne, ale to je problém niekoho iného, nie mňa.

Obsah spomínaného článku ma len utvrdil v tom, že petičný výbor za petíciu pre referendum za odluku cirkví od štátu otvoril občiansky dôležitú tému! Nielen obsah toho článku, ale najmä jeho názov je potvrdením toho, že sme aj riešenie problematiky odluky cirkví od štátu prezentovali správne a že je občiansky nevyhnutné toto naše snaženie dotiahnuť do úspešného konca!

Anonymný bloger opäť, ako už viackrát predtým vytrhol z kontextu fakty a prisúdil mne, predsedovi petičného výboru niečo, čo prezentovali poslanci NR SR v lete roku 2011. Tak je to aj napísané v materiály, ktorý je ako občianska úvaha stále dostupný na viacerých web stránkach a za ktorým si stojím aj ako občana aj ako človek, pochádzajúci aj z takého prostredia.

Tu je link na celý text mnou skompletizovanej občianskej úvahy (http://www.oz-dnes.sk/files/Referta_Ciganska_problematika_10.9.2011_BB.pdf ), prednesenej pred 120 občanmi SR na pôde Občianskeho parlamentu, založeného Občianskym združením DNES.

To, čo cituje anonymný bloger, je súčasťou bodu 4.2.9. zo spomínanej občianskej úvahy, kde sa pred citovaným textom jasne uvádza, že ide o konštruktívnu občiansku reakciu na diskusiu k téme, ktorá bola v danom čase vedená na pôde NR SR. Z toho podľa čudnej selektívnej logiky vyplýva, že aj NR SR je fašistická!

K tomuto útoku anonymného blogera už iba dodávam, že teraz mi je už jasná otázka zástupkyne združenia Fórum za  život, ktorá sa ma pár dní  pred záverom kampane pre voľby do EP v emailovej komunikácii spýtala citujem „do akej miery myslíš vážne s riešením cigánskej otázky tak, ako si referoval na na http://www.os-dnes.sk/?page=riesenie-ciganskej-problematiky“.

Myslím si, že zatiaľ nemá zmysel dodávať viac k agresívnemu útoku anonymného blogera, pri ktorom použil princípy z éry fašistickej propagandistickej mašinérie .

Snáď iba to, že od skončenia kampane pre voľby do EP, teda aj od skončenia akcie zbierania podpisov v rámci „roadshow“ Strany občianskej ľavice (SOĽ) prichádzajú denne na adresu petičnému výboru listy s petičnými hárkami, obsahujúcimi v priemere viac než 30 podpisov.

Ten, kto rozhodol voľby.

25.03.2019

Na úvod napíšem, že podľa môjho hodnotiaceho úsudku voľby rozhodol jeden mladý, na-myslený a arogantný človek Emil, ktorý je označovaný ako „nadaný študent“ a ktorý po prvom kole prezidentských volieb uverejnil príspevok na FB, v ktorom napísal toto: Mnohí čitatelia poznajú následné diskusie k tejto „záležitosti“, takže nebudem uverejňovať ďalšie [...]

Let it be, let it be

09.04.2018

Nechaj to tak, nechaj to tak, staraj sa len o tú svoju cestu pri riešení svojich problémov. Lebo veď vidíš, že aj keď aktuálne všetci rozprávajú o tom, ako chcú zmeniť veci, ktoré priviedli ľudí opäť do ulíc, tak ani o vysvetlenie podstaty väčšiny príčin a ani o návrh možného riešenie (viď Petícia za to ako na to pri zastavení rozkrádania rôznych dotácií ) nie [...]

Petícia za to ako na to pri zastavení rozkrádania rôznych dotácií.

08.04.2018

Alebo ako by konečne malo prestať postačovať vydanie čestného klamstva na získanie nenávratných dotácií z verejných zdrojov. V noci z 11.3. na 12.3. 2018 som do NR SR podal petíciu za prijatie opatrení pre upokojenie narastajúceho napätia v spoločnosti a za odstránenie súvisiacich príčinných nedostatkov v legislatíve SR. Po výzve od kompetentnej zložky NR SR na [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 62
Celková čítanosť: 233863x
Priemerná čítanosť článkov: 3772x

Autor blogu

Kategórie